Maxida Märak

JohnnyPettersson5

Snart går Sverige till val. Det blåser antidemokratiska vindar runt om i världen och Sverige är dessvärre inget undantag. Med nya singeln Järnrör gör Maxida Märak ett inlägg i debatten.

LYSSNA – http://smarturl.it/MaxidaMarak.Jarnror
VIDEO – https://youtu.be/96wCbs29wZM

Maxida säger:
Högervindarna blåser hårt runt om i hela världen, och rasismen håller på att normaliseras – det är vårt jävla ansvar som medmänniskor att med de medel vi behärskar skapa en motståndsrörelse. Alldeles för många ser mellan fingrarna, och se vart det lett oss? Grupperingarna blir större och klimatet råare, vi måste börja sätta ner foten innan det är för sent – se dem för vad de verkligen är! Det måste vara nolltolerans mot rasism. Alltid.”

Det är viktigt att försvara demokratin, något som vi länge tagit för given men som så lätt kan undermineras när krafter som vill inskränka människors rättigheter, underblåsa hat mot det udda, avhumaniserar främlingar och vara resistent mot fakta ges makt.

Nu är det extra viktigt att stå upp. Att använda sin plattform för att göra gott. För att ifrågasätta och uppmana till kamp.

Den 1 september spelar Maxida Märak på Statement Festival i Göteborg. All info om det finns här –> statementfestival.se/

Jrnrr text

jrnrr_cover

jrnrr_cover

JohnnyPettersson5

JohnnyPettersson5

Biografi Maxida 2017

Maxida_Märak_VillNiSeEnStjarna_CoverSleeve

Maxida_Märak_VillNiSeEnStjarna_CoverSleeve

Maxida_Märak_Foto_Original

Maxida_Märak_Foto_Original