New Found Land

Anna Garten 2 - Foto Stefanie Walk

Med sitt fjärde album tar Berlinbaserade Göteborgaren Anna Roxenholt a.k.a. New Found Land ännu ett steg i den elektroniska riktningen utan att för den sakens skull lämna fundamentet av varma melodier och egensinnigt låtskivande som har kommit att känneteckna hennes musik.

Den här gången hade skrivandet inte alltid utgångspunkt ifrån Anna själv. ”Jag gav mig själv tid att flyta iväg och nörda loss på olika grejer jag tidigare inte haft en aning om. Det var en grymt lyxig känsla, att lära sig en massa nya spännande grejer och intala mig själv, jag jobbar nu. Och..du vet, när man börjar skrapa på ytan på grejer hittar man nästan alltid nått intressant.”

LORE artwork by Kei Imazu rgb 500dpi

LORE artwork by Kei Imazu rgb 500dpi

Anna386

Anna386

Anna04

Anna04

Anna Garten 2 - Foto Stefanie Walk

Anna Garten 2 - Foto Stefanie Walk

CHATEAU Artwork 500dpi

CHATEAU Artwork 500dpi